Tricia´s Trendy Hair

Vandaag is het begin van een nieuwe haarstijl!Onze Producten

Kerastase is de hoofdlijn in onze salon.

Kerastase is een luxe product dat zeer geconcentreerd is en vol rijke voedingen zit voor hoofdhuid en haar.

Het product heeft een opbouwende werking wat betekent hoe langer je het gebruikt des te beter de hoofdhuid of het haar erop reageert.

Voor elke type haar heb je een afgestemde lijn, ook voor hoofdhuid problemen of haaruitval is er een voedend gamma ontwikkeld.

Een gamma bestaat vaak uit een: reinigingsbad (shampoo), verzorging (crème behandeling en/of masker), en een modeleer product (zoals een leave-in verzorger die het haar beschermt tegen hitte van een föhn of stijltang, of bijv. een serum)

 

in de salon zelf kunt u uw haar extra laten verwennen met intensievere rituelen die het haar langer voeden en direct resultaat geven.


Er is altijd een Kerastase ambassadeur ( iemand die gediplomeerd is ) in de salon die u graag te woord wil staan voor vragen en advies wat bij u past!

 

Daaromheen is er nog een extra lijn ontwikkeld voor afwerking voor het haar  zoals een spray versteviging met een hittebeschermer, een crème die verstevigt met een antifrizz werking heeft, een verzorgende sterke lak etc. 

 

 

Producten en kleuringen van Matrix

Alle kleuringen worden gedaan met Matrix. Deze bevatten vele oliën die de kleurdeeltjes diep in het haar vasthouden en een mooie beschermende glanslaag om het haar heen geven. Hierdoor vervagen de kleuringen eigenlijk bijna niet.

Sommige kleuringen zijn zelfs ammonia vrij dus nog zachter voor het haar!

 

Ook hebben wij de Matrix lijn genomen voor degene die voor minder luxe kiezen maar toch een professionele voeding voor het haar willen gebruiken.

 

Sinds kort aantrekkelijk vernieuwd in een kleurrijke verpakking!

 

 

 

 L'Oréal

Hiermee doen we de omvormingen. Ook hebben we nog een aantal stylingsproducten.